X

Mindful Trailrun Week 14 – 21 mei 2016

Natuurlijk ook dit jaar weer een Mindful Trailrun week! Heb je je nog niet ingeschreven of nog vragen, vul even het contactformulier in, dan nemen we contact op.

Na het succes van 2015 organiseren we natuurlijk ook in 2016 weer een mindful trailrun week bij Chalet AlpeLune. Dit jaar vindt het feest plaats van zaterdag 14 mei tot en met zaterdag 21 mei 2016. Het concept blijft hetzelfde: een hardloopvakantie waarin trailrunnen en mindfulness gecombineerd worden. Dit betekent dat je je aandacht op je ademhaling richt, zonder oordeel en je er vanzelf optimaal rendement zal halen. Het laat je ook nóg meer genieten van de toch al schitterende trails die al beginnen in je achtertuin! Wil je meer weten over wat mindful running inhoudt? Lees het hier.

mindful running trail run

Mindful trailrunnen in de Franse alpen

alpen weide ecrins briancon bergen op de achtergrond

Mooie trails in overvloed

uitzicht bergen Puy Saint Vincent

Mindful híer zijn, dat gaat bijna vanzelf...

Maak kennis met mindful running in een ultieme rustige en wonderschone omgeving. Je verblijft een hele week in de Franse Alpen met Mindful Run en Alpen Anders. Je geniet van de verwennerijen van de koks in AlpeLune en natuurlijk van de heerlijk frisse berglucht, de schitterende uitzichten en super mooie tracks en trails. Richt een week lang je volledige aandacht op jezelf, op je ademhaling en het hardlopen. Wij beloven je een heel bijzondere vakantieweek waarin mindfulness en trail running samen worden gebracht. Het unieke van deze Mindful Trail Run week is dat het niet noodzakelijk is om ervaring te hebben op trailrunning gebied. De week is zo ingericht dat iedereen zijn hardloop ervaring naar een hoger niveau kan tillen, ongeacht je huidige niveau. Enige hardloop ervaring is wel wenselijk, maar zelfs dat is niet noodzakelijk doordat we met twee trainers werken.

De Mindful Run Trail week zal worden gegeven door twee van de meest ervaren professionals in hun vakgebied Martijn Mensink en Matthijs Imhof.

Martijn MensinkMartijn Mensink: Martijn is een atletiek en mindfulness trainer/coach, tijdens zijn trainingen Matthijs Imhofcombineert hij hardlopen met diverse ademhalingstechnieken. Martijn heeft al veel mensen geholpen om beter en met meer plezier te leren hardlopen.

Matthijs Imhof:
Matthijs Imhof, hij heeft veel ervaring met Trail Run en lange duursporten. Matthijs heeft veel lange wedstrijden van 8, 16, 24 en zelfs 32 uur gedaan. In 2013 werd hij Nederlands kampioen op een 8 uurs race.

 

De locatie Puy-Saint-Vincent bij Nationaal park de Ecrins is uniek vanwege de wonderschone natuur, de mooie trailpaden en de sereniteit die er heerst in deze periode van het jaar. Juist bij het wisselen van de seizoenen is de natuur hier het mooist. Bovendien staat dit dal bekend om het mediterrane klimaat met gemiddeld 300 zondagen per jaar. Het ligt op 2,5 uur rijden van Grenoble en 2 uur van Turijn, vlakbij de culturele stad Briançon.

Het programma bestaat uit zeven dagen, zaterdag  is je aankomst dag en kun je lekker acclimatiseren. Vanaf zondag is er elke dag programma met lessen op het gebied van ademhaling, looptechnieken voor in de bergen en uiteraard iedere dag trailruns van verschillende afstanden op de mooiste trails van Europa. Ook zorgen we voor genoeg ruimte in het programma voor ontspanning, genieten van de wellness  faciliteiten of lekker wandelen in de omgeving. De laatste zaterdag sluiten we af met het een gezamenlijk ontbijt en daarna vertrekt iedereen rustig weer naar huis.

Mindful Run i.s.m. Alpen Anders biedt u een unieke kans om nieuwe adem in uw hardloop leven te blazen.

Alle informatie op een rijtje:  

Wat: Mindfulness, ademhalings- en looptechnieken, trailrun, wellness, prachtige natuur, volledig verzorgd
Waar: Chalet AlpeLune,
Wanneer: aankomst: zaterdag 14 mei (vanaf 16u), vertrek: zaterdag 21 mei (omstreeks 10u)
Door wie: Martijn Mensink en Matthijs Imhof van mindfulrun.nl
Aantal deelnemers: minimaal 8*, maximaal 18
Kosten: 825  euro pp bij boekingen vóór 1 maart, daarna 875 euro pp.

verwenvakantie mindfulnessweek mindfulness luxe Chalet AlpeLune

Na het sporten is het natuurlijk heerlijk om verwend te worden door de mensen van AlpeLune. Zo wordt deze mindfulness sport week écht een feestje.

Inclusief:

 • 7 overnachtingen
 • 7x uitgebreid ontbijtbuffet,
 • 7x driegangendiner inclusief huiswijn en koffie/thee na,
 • gebruik van minibar tegen lage prijzen,
 • gebruik van sauna en Jacuzzi,
 • gebruik van de woonkamer met zithoek en openhaard (en dus haardhout), wifi internet, TV/DVD/Satelliet,
 • gebruik van handdoeken en bedlinnen (handdoekwissel halverwege de week),
 • (eind)schoonmaak, verwarming/water/elektra, (toeristen)belasting, reserveringskosten en natuurlijk service en advies van ons!**
 • Iedere dag kun je verschillende clinics volgen, ook die zijn uiteraard al bij de prijs inbegrepen.

We hebben 2, 3 en 4 persoonskamers, voor de indeling geldt: wie het eerst boekt die het eerst kiest ;-).

Exclusief: De prijzen zijn dus op basis van een compleet pakket zonder toeslagen en extra kosten, het enige waar je zelf voor moet zorgen:

 • reiskosten, reis-en annuleringsverzekering,
 • wat je buiten de maaltijden van AlpeLune om eet, zoals reepjes. AlpeLune heeft een bar waar je zelf luxe koffies en luxe theeën, choco’s, frisdranken en biertjes kunt pakken tegen lage prijzen. Deze turf je op een lijstje en reken je aan het eind van de week af.
 • eventueel gebruik van opties uit de prijslijst op alpelune.com

Meer informatie: Voor al je vragen kun je gebruik maken van het contactformulier. Wil je meer weten over mindful running? Via www.mindfulrun.nl vind je meer informatie en kun je contact opnemen met Martijn. Wil je meer weten over het verblijf, de faciliteiten en wat er in de omgeving te doen is, kijk dan op www.alpelune.com. Bekijk ook zoover.com om reacties van andere gasten te lezen.

Inschrijven via: het contactformulier van www.alpenanders.nl, na aanbetaling van 427 euro op IBAN FR76 1130 6000 6248 1017 7823 493 t.n.v. EURL CHALET ALPELUNE BIC AGRIFRPP813 ben je officieel ingeschreven. *Bij minder dan 8 deelnemers gaat de week niet door en krijg je je aanbetaling uiteraard terug, op 1 maart zullen we een goede inschatting kunnen maken of er risico op annulering is, de definitieve datum van annulering is uiterlijk 3 weken van tevoren.

Contact: Wil je meedoen en je partner of je gezin meenemen zonder dat zij aan het programma deelnemen? Of wil je er een extra week aan vast koppelen? Er zijn vele (samen)reis mogelijkheden, wil je meer weten? Via het contactformulier kun je eerst nog wat vragen stellen, jezelf als geïnteresseerde opgeven of zelfs meteen boeken! Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen zullen wij contact met je opnemen.

 

Nieuwsgierig naar wat mindfulness inhoudt? Houd Facebook dan zeker in de gaten, want daar posten we regelmatig leuke links, quotes en tips!

Leave a Reply

Message
Your Name *
Your Email *
Website

Contact

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen

Informatie & Samenwerken

Wil je meer informatie over de themaweken van Alpen Anders en hoe Alpen Anders je kan helpen bij het organiseren van je eigen week? Heb je interesse in één van de themaweken en wil je meer informatie? Wij komen graag met jou in contact. Laat hieronder een berichtje achter.