X

FAQ

Meest gestelde vragen

FAQ  "Nonsense is serious business''

Moet ik een verzekering afsluiten?
Wij gaan ervan uit dat iedere deelnemer een eigen annulerings- en reisverzekering afsluit.

Hoe kom ik op de locatie?
De evenementenlocatie Standlgut ligt op 1020 km vanaf Utrecht en is goed bereikbaar per auto, trein en bus. In de praktische informatie gaan wij verder in op de verschillende reismogelijkheden en eventuele samen reismogelijkheden.

Kan ik annuleren?
Wij maken op 14 juni een inschatting of er kans is op annulering (bij minder dan 8 aanmeldingen gaat de week niet door). Alpen Anders annuleert de week (bij te weinig aanmelding) uiterlijk 7 weken van te voren. Vanaf het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn & de week definitief doorgaat, zijn onze annuleringsvoorwaarden geldig.

  • Van 8 weken tot 6 weken voor vertrek 30% van de weekprijs;
  • Van 6 weken tot 4 weken voor vertrek 50% van de weekprijs;
  • Van 4 weken tot 2 weken voor vertrek 75% van de weekprijs;
  • Van 2 weken tot de dag van vertrek 100% van de weekprijs.

Tot wanneer kan ik boeken?
Wij sluiten de inschrijvingen bij 20 deelnemers. Je boeking is definitief bij het voldoen van de aanbetaling.

Tot wanneer geldt de vroegboekkorting?
De vroegboekkorting geldt tot 14 juni 2016.

Als ik met een bekende kom, kan ik dan de kamer delen met diegene?
Ja dat kan! Er zijn een aantal kamers speciaal voor mensen die samen komen en deze zijn voordeliger. Kijk bij de specifieke informatie over de kamers en geef in je reservering aan dat je samen komt, en met wie je samen komt, zodat we jullie in dezelfde kamer kunnen onderbrengen. Bekijk via deze link de verschillende prijzen.

Kan ik, als ik alleen kom, alleen op een kamer slapen?
Natuurlijk is dit mogelijk. Je kunt dit aangegeven op je inschrijfformulier en daarbij maak je de keuze of je de badkamer deelt of deze ook liever alleen gebruikt. Bekijk via deze link de verschillende prijzen.

Zit er eten bij inbegrepen?
Deze week is volledig verzorgd met: 3 maaltijden, een dagelijkse borrel en inclusief non-alcoholische dranken.

Moet je ervaring hebben met yoga, improviseren en de andere onderdelen?
Nee hoor, neem vooral je beginners-mind mee 🙂

Is er vrije tijd tijdens de week?
Tussen 15.00-18.00 uur is er geen programmering, en dat zijn ook de tijden dat de winkels in het dorp Rauris geopend zijn. Maar ook wanneer je op andere momenten tijd voor jezelf wilt dan is dit mogelijk. De weekprijs is inclusief de workshops die in het definitieve programma worden aangeboden, maar je bent natuurlijk vrij om programma-onderdelen over te slaan. We vinden het wel fijn wanneer je dit even aan ons doorgeeft! Bekijk het programma hier.

Hoeveel deelnemers zijn er?
De reis gaat door vanaf 8 deelnemers. Er zullen maximaal 20 deelnemers meedoen.

Kan ik al een dag eerder bij het hotel terecht? Of kan ik langer blijven?
Jazeker, geef dit even aan op je inschrijfformulier onder opmerkingen. Wij zullen met jou de mogelijkheden bekijken en bespreken.

Wanneer is het bekend of de reis door gaat?
Zodra er 8 deelnemers zijn, krijg je van ons bericht dat de reis doorgaat. Op dit moment gelden dan ook onze annuleringsvoorwaarden. Op 14 juni zullen wij bekijken hoe groot de kans is dat we de week moeten annuleren en jou hier ook over berichten. We annuleren de week uiterlijk 7 weken voor aanvang.

Contact

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen

Informatie & Samenwerken

Wil je meer informatie over de themaweken van Alpen Anders en hoe Alpen Anders je kan helpen bij het organiseren van je eigen week? Heb je interesse in één van de themaweken en wil je meer informatie? Wij komen graag met jou in contact. Laat hieronder een berichtje achter.