X

Alpen Anders

Is het platform voor betekenisvolle ontmoetingen in de bergen. Oorspronkelijk gestart in de Franse Alpen, later kwamen daar ook locaties in Oostenrijk bij. Nu maakt het eigenlijk niet uit waar een betekenisvolle ontmoeting plaatsvindt, dus breidt Alpen Anders steeds verder uit. Ook locaties waar de winters lekker warm zijn zoals bijvoorbeeld Portugal en Andalusië behoren nu tot de mogelijkheden.

Wil je een bijzondere week organiseren in een schitterende inspirerende omgeving, maar kom je er steeds gewoonweg niet aan toe? Of heb je geen zin in al het geregel er omheen?
Alpen Anders organiseert samen met haar partners themaweken die nét even anders zijn. We laten je kennismaken met de bergen en zorgen voor dat extra gouden randje dat je week onvergetelijk maakt.

Een voorbeeld:

De Alpen een buitensportparadijs? Natuurlijk en in combinatie met de activiteiten die Alpen Anders je biedt ook een plek voor naar binnen keren, je te laten verrassen en te inspireren. We organiseerden verschillende weken in de tussenseizoenen en ervaren dan dat eigenlijk juist díe periodes zoveel mooier zijn: een serene rust, prachtige natuurverschijnselen en ontzettend mooie kleuren. Perfect voor een week mindfulness, yoga of schrijven.

Maar alles is mogelijk, het is maar net wat uw wensen zijn!

Themaweek in de Franse Alpen

Themaweek in de Franse Alpen

Themaweek Oostenrijk

Themaweek in de Oostenrijkse Alpen

 

Contact

Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen

Informatie & Samenwerken

Wil je meer informatie over de themaweken van Alpen Anders en hoe Alpen Anders je kan helpen bij het organiseren van je eigen week? Heb je interesse in één van de themaweken en wil je meer informatie? Wij komen graag met jou in contact. Laat hieronder een berichtje achter.